dinsdag 19 april 2016

Bezoek Het huis van Kennis en Keuzevrijheid (Supportbeurs)

Van 25 t/m 28 mei is de Support beurs, In hal 7 vindt u een wel heel bijzondere stand op nummer A050. Diverse leveranciers bundelen hier hun expertise in Het huis van Kennis en Keuzevrijheid om u verder te helpen. Want zijn we met elkaar de uiteindelijke gebruiker van het hulpmiddel niet uit het oog verloren en verzanden we niet in diverse wet- en regelgeving en een flinke dosis bureaucratie?

Op deze stand de keuzevrijheid centraal. Door alle regelingen wordt er soms niet meer gekeken welk hulpmiddel er echt bij u/een cliënt past. Wij helpen te kijken naar wat er echt nodig is en denken mee wat mogelijk is in uw gemeente / bij uw zorgverzekeraar. Wij informeren u hierover tijdens één van onze lezingen in het theater. De lezingen over kennis en keuzevrijheid vinden elke Support-beursdag plaats, in het theater vlakbij de stand van 13.15 tot 13.45 uur.
Hier wordt u tevens geïnformeerd over de diverse mogelijkheden omtrent hulpmiddelen en voorzien van handige tips. Want een cliënt is vaak machtiger dan u denkt!

Kortom, laat u informeren tijdens één van de lezingen in het theater of in Het huis van Kennis en Keuzevrijheid. Onze experts staan voor u klaar.

Geen opmerkingen: